Financiering in Barendrecht

Met één zaadje plant je een boom, met een handvol zaden kweek je een bos. Naast alle administratieve zaken die je nodig hebt om een bedrijf op te starten, zul je ook geld nodig hebben om van start te gaan. Wanneer je liever in een bos rondwandelt dan in een boom klimt om je hoofd boven water te houden, zul je op zoek moeten gaan naar een geschikte vorm van financiering in Barendrecht. Gelukkig zijn er meer vormen om een bedrijf te financieren dan ooit tevoren. Wanneer jij een traditioneel ingestelde MKB’er bent zal een lening bij de bank de eerste stap zijn, en dat kan ook zeker het juiste pad zijn. Maar vergeet niet dat er nog meer trajecten zijn met ieder hun eigen voordelen en restricties. Denk aan crowdfunding, microkredieten of wellicht een angel investor die staat te springen om jou een zak geld te overhandigen. Er is altijd geld beschikbaar, het is gewoon een kwestie van de juiste partijen bij elkaar krijgen. Laat jezelf eens voorlichten door Erik van Buren, jouw lokale financieel professional van OAMKB. Hij zorgt ervoor dat je door de bomen het bos kunt zien, en toetst de verschillende mogelijkheden aan de hand van de organisatie. Er is vaak meer mogelijk dan je op het eerste gezicht zult vermoeden.

Kies je voor een geldverstrekker met eigenbelang, of voor een financieel adviseur die handelt in jouw belang? Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek in met Erik van Buren van OAMKB.

Een goede (door)start met bedrijfsfinanciering

In veel gevallen zal een MKB’er eerst aankloppen bij de eigen, vertrouwde huisbankier. Daar is niets mis mee, zorg er wel voor dat je goed beslagen ten ijs komt. Wanneer je ambities hebt die buiten het standaard plaatje van bankinstellingen vallen, kan het realiseren van financiering in Barendrecht een flinke opgave zijn. Erik van Buren kijkt ook naar andere opties zoals:

Financiering in Barendrecht

Pas op met die angel investor die klaar staat met een zak geld en een contract met heel kleine lettertjes. Voor je een handtekening zet moet je niet vergeten dat niemand je geld leent zonder er zelf beter van te worden. Bespreek daarom alle invalshoeken eerst met jouw persoonlijke financieel adviseur. Je wilt weliswaar een prachtig bos laten groeien, en Erik van Buren zorgt ervoor dat je er niet in zult verdwalen.

Financieel professional zoekt naar ambitieuze ondernemers die meer willen weten over financiering in Barendrecht. Maak nu een afspraak voor meer informatie.