Bedrijfssoftware in Barendrecht

Als het voorspoedig gaat met de economie, is dat hét moment voor ondernemers binnen het MKB om hun slag te slaan. Je kunt met heldere blik vooruit kijken en een plan voor de komende jaren opstellen dat ook echt uitvoerbaar is. Een onderdeel van de strategie die vaak over het hoofd wordt gezien is de administratieve software. Zowel ZZP’ers als MKB’ers denken lang niet altijd genoeg vooruit, naar schaalbare oplossingen waarbij alle bedrijfsmatige processen de revue passeren. Door nu doordachte keuzes te maken voor bedrijfssoftware in Barendrecht kun je een voorsprong nemen die je ook voor lange tijd kunt behouden. Je hoeft gelukkig niet het wiel opnieuw uit te vinden, Erik van Buren kent als lokale vertegenwoordiger van OAMKB de verschillende oplossingen, en kan de beste match maken met de onderneming. OAMKB is het landelijke netwerk waarin lokaal gerichte financieel professionals op een moderne wijze naar fiscaliteiten kijken. Door toekomstgerichte beslissingen te nemen kun je daar later de vruchten van plukken.

Meer weten over de kansen die moderne bedrijfssoftware in Barendrecht je kan bieden? Erik van Buren legt het je graag uit in een vrijblijvend adviesgesprek.

Meer wendbaarheid op basis van de juiste software

Vaak wordt er bij de keuze van bedrijfssoftware in Barendrecht een lijstje met de meest populaire boekhoudpakketten genomen, waarna alle vinkjes nauwkeurig bekeken worden. Zo werkt het niet bij OAMKB, wij draaien het proces liever om. Software is namelijk een middel om een doel te bereiken, wij kijken liever naar de unieke kwaliteiten van een onderneming en zoeken daar de beste oplossing bij. Daarbij wordt er niet alleen gekeken naar de situatie van vandaag, maar ook naar de doelstellingen die de ondernemer heeft gesteld voor de toekomst. Hier zijn alvast enkele aandachtspunten om rekening mee te houden:

Hoe maak je de keuze voor bedrijfssoftware in Barendrecht?

OAMKB kiest liever partij voor ondernemers dan voor software pakketten. Er zijn diverse uitstekende oplossingen voor het MKB zoals de pakketten van Exact Online, Reeleezee, Yuki, Twinfield en Ficsus.nl. Ieder pakket heeft specifieke voordelen en nadelen, de reeds toegepaste software kan een rol spelen bij de keuze. Erik van Buren kijkt naar de huidige situatie, naar eventuele verbeterpunten en hoe de data gemigreerd kan worden naar een nieuw systeem, als dat voordelen biedt voor de toekomst.

Maatwerk bedrijfssoftware in Barendrecht zorgt dat je jarenlang kunt bouwen op een solide administratief platform. Informeer naar de mogelijkheden voor jouw organisatie en plan een afspraak in met Erik van Buren.