Juridisch advies in Barendrecht

Wie niet durft een eindsprint in te zetten, maakt ook weinig kans om op het erepodium te verschijnen. Een actieve ondernemer binnen het MKB zal de grenzen verkennen, en daarbij soms voor onverwachte vragen komen te staan of in conflict raken. Om met daadkracht te handelen zonder je druk te maken over de juridische aspecten, zul je informatie nodig hebben. Want het muntje kan een keer naar de verkeerde kant vallen. Voor vragen op het gebied van de wetgeving hoef je niet direct naar een advocaat te stappen, ook voor juridisch advies in Barendrecht kun je gewoon terecht bij jouw lokale OAMKB fiscalist Erik van Buren. Hoewel Erik geen jurist is, heeft hij de kennis in huis om veel vragen snel en doeltreffend te beantwoorden. Ook wanneer er gespecialiseerde kennis vereist is, zal hij voor je op zoek gaan naar een geschikte HBO jurist binnen het uitgebreide OAMKB netwerk. Wanneer jij twijfelt over een vergunning, met een conflict te kampen hebt, of niet weet welke voorwaarden in een arbeidsovereenkomst opgenomen moeten worden, dan kun je geheel vrijblijvend terecht bij jouw financieel adviseur. En dat zonder extra kosten!

Wanneer je vragen hebt van juridisch aard is er geen moment te verliezen. Neem direct contact op met Erik van Buren, jouw eerste aanspreekpunt voor juridisch advies in Barendrecht.

Recht kan soms heel krom zijn

Tenzij je een professioneel bokser bent zul je als ondernemer niet bewust een gevecht opzoeken, toch kunnen er zaken op je pad verschijnen waar je zelf niet direct uitkomt. Zelfs de meest nette ondernemer kan in een situatie terechtkomen waarbij het niet zeker is of je aan de goede kant van de wet staat. Waar moet je zoal aan denken bij juridisch advies in Barendrecht?

Juridisch advies in Barendrecht

Wanneer je een vraag hebt over lokale verordeningen, of wellicht een probleem hebt met een zakelijk contact, klop dan gerust even aan bij jouw lokale fiscalist van OAMKB. Wanneer er niet direct een oplossing voorhanden is, kan Erik van Buren in zijn netwerk op zoek gaan naar een gespecialiseerde jurist die op basis van scherpe tarieven jouw zaak op zich zal nemen. En voor standaard juridisch advies in Barendrecht bij jouw persoonlijke fiscalist betaal je geen cent extra. Zo blijft de drempel laag, en kun jij met vertrouwen ondernemen.

Voor alle vragen van juridische aard is Erik van Buren jouw eerste aanspreekpunt. Neem direct contact op en leg jouw vraag aan hem voor.