Ons verhaal

Na het afronden van mijn middelbare schoolopleiding ben ik gaan werken voor een relatief klein accountantskantoor. Naast mijn werkzaamheden voor dit kantoor, waar ik de benodigde praktijkervaring heb opgedaan, ben ik gestart met een aantal beroepsopleidingen. De benodigde vakkennis heb ik opgedaan door het volgen van de HBO beroepsopleidingen administrateur en controller. Daarnaast heb ik een fiscale opleiding gevolgd bij het toenmalige College van Belastingadviseurs. In verband met mijn werkzaamheden als zelfstandig adviseur voor de Regio Bank en het assurantiekantoor, heb ik de benodigde opleidingen gevolgd, gerelateerd aan de bank en verzekeringswereld.

Nadat ik in 1997 ben gestart met een administratiekantoor, werden de activiteiten in 1998 uitgebreid met een assurantiekantoor en een zogenaamd Regio Bank agentschap. Vanaf 2005 voer ik alleen nog een administratiekantoor, maar de opgedane kennis in een breder verband geeft me nog altijd veel inzicht in het reilen en zeilen van een onderneming. Ik heb meer dan twintig jaar ervaring met werkzaamheden voor het MKB in de breedste zin van het woord. Naast deze werkzaamheden ben ik tevens al een jaar of twintig werkzaam als zelfstandig controller voor een woningcorporatie.

De OAMKB formule

Iedere ondernemer heeft behoefte aan sturing en duidelijkheid in de onderneming en of persoonlijke financiële situatie. De werkwijze van OAMKB, het landelijk dekkend netwerk van online financieel professionals, laat mij de beste service bieden aan mijn klanten met behoud van die persoonlijke betrokkenheid. Dit zijn de kernwaarden voor mij als innovatieve ondernemer en fiscalist:

Goed advies op basis van inzicht

Destijds vond ik, en vind ik nog steeds, dat iedere ondernemer recht heeft op een persoonlijke relatie met zijn of haar administrateur en adviseur. De reden dat ik destijds voor mezelf ben begonnen is vooral gelegen in de persoonlijke betrokkenheid waar ik veel belang aan hecht. Een goed advies staat of valt met inzicht en een totaal overzicht van een ondernemer in de onderneming. Mijn klanten hebben één ding met elkaar gemeen. Ze ondernemen allemaal met passie en overgave. In combinatie met een hoge mate van automatisering leidt dit vaak tot een succesvolle en rendabele onderneming.