Oplossingen in Barendrecht

Als ondernemer zul je voordat je met een uitgebreid ondernemingsplan begint, eerst een lijstje maken met persoonlijke ambities en doelstellingen. Het komt niet vaak voor dat ‘rijk worden’ op de eerste plaats staat. Want een goed gevulde bankrekening is niet zozeer een doelstelling, als wel een logisch gevolg van succesvol ondernemen. Ook het bijhouden van de boekhouding en urenlang bonnetjes inscannen staat waarschijnlijk niet in de top tien van jouw ambities, toch is een solide administratie de ruggengraat van ieder bedrijf. Voor duidelijke oplossingen in Barendrecht moet je bij de financieel professionals van OAMKB zijn. Erik van Buren is jouw lokale adviseur die je helpt om alle doelstellingen daadwerkelijk te realiseren. Hij is de lokale vertegenwoordiger binnen een landelijk netwerk waarin accountants, boekhouders én juristen samenwerken om moderne ondernemers te voorzien van een toekomstgerichte dienstverlening, waarbij online werken samenkomt met lokaal en persoonlijk contact.

Ontdek de oplossingen in Barendrecht door vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen met Erik van Buren.

Bespaar tijd en kosten middels procesoptimalisatie

Je kunt vertrouwen op een waarzegster die in haar glazen bol staart, maar dat biedt je geen helder beeld op de toekomst. Het is niet je eigen administratie waar je als MKB’er moeite mee zult hebben, het zijn al die externe factoren om rekening mee te houden. Door samen met Erik van Buren alle mogelijke oplossingen in Barendrecht te onderzoeken, kun je een organisatie opbouwen waarin je geen zorgen hebt over de invloed van die externe zaken. Daarbij zul je samen kijken naar onderwerpen als:

Oplossingen in Barendrecht waarmee je verder komt

Een aantal interessante oplossingen in Barendrecht zul je direct tegenkomen in de software die je als bedrijf gebruikt. Door meer te automatiseren en online uit te voeren bespaar je vaak al veel tijd en kosten. Online werken geeft je 24 uur per dag, 7 dagen per week zicht op de organisatie, de financieel professional kan op ieder moment met je meekijken wanneer dat nodig is. Je hoeft dus nooit blindelings te vertrouwen op software. Er is altijd iemand die voor je klaar staat én in de buurt is om je bij te staan. Die combinatie van online werken met een offline contactpersoon maakt het verschil. Omdat er regelmatig overleg zal plaatsvinden, kun je ook nieuwe mogelijkheden bekijken voor de organisatie, zoals investeringen plannen of microkredieten voor het MKB aanvragen.

Ontdek alle oplossingen in Barendrecht waar jij als ondernemer voordeel uit kunt behalen. Neem contact op met Erik van Buren, jouw OAMKB adviseur.

Wij hebben oplossingen voor: